RSS лента

Алма косылган пирог (айран негизинде)

— 4 жумыртка
— 1 ст. кумшекер
— 1 ст. айран
— сода немесе камырга арналган унтак (baking powder)
— 3 ст. ун
— алмалар

Жумырткалар мен кумшекерди араластырамыз, бираз копиргенде сода, айран косып араластырамыз. Сонынан унды аздап косып отырып килегей тариздес консистенция болганша араластырамыз.

Алмаларды турап, май жагылган формага тиземиз, камырды устинен куямыз. Алдын-ала кыздырылган пешке койып (200 Ц) усти кызарып пискенше устаймыз.

p.s. рецепт интернеттен алынган

Об авторе damdi

housewife :)

  1. bul endi menin favoritim. jasap korinizder, okinbeysizder 🙂

    Ответить
  2. ia Gauhardyng bul pirogynyng damin mende tatkan edim, soz jok tamasha!!! maganda katty unagan 🙂 Goha men senen osy pirogtyn rezeptin suraiyn dep jurgen edim, jaksy boldy daiyndap koiypsyng 🙂
    Blogyng DAMDI degen atyna zaty sai bolyp, kopshilikting komegine jarasyn!!!

    Ответить
  3. Salem Banu,

    negizi sharlotka bar osynda, sony jasap kor, ote onay, jane damdi.

    Ответить
  4. пирог деген турки тилиндеги бёрек емеспе?
    қарашайлылар бёрек деп айтады. қырым татарлары да бёрек дейди.

    Ответить
  5. borek degen men biletin borekter, tipten pirogka uksamaydy, kek demey me turikshe pie’di?

    Ответить

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: