RSS лента

Сүзбе косылган пирог

камыр:
— 3 ст. ун
— 300г сары май немесе маргарин
— 2/3 ст. кумшекер
— 2 жумыртка
— сода
— ванилин

начинка:
— 300-400г cүзбе
— 1 жумыртка
— 0.5 ст немесе одан кобирек кумшекер
— варенье немесе джем

камыр илеймиз, 30 мин. муздаткышка салып коямыз
жумыртка, cүзбе, кумшекерди араластырамыз. камырды 2 боликке болип, бир болигин 2нен киширек аламыз. улкен болигин формага жайып устине катык коспасын коямыз, онын устине варенье немесе джем коямыз. камырдын 2ши киши болигин усактап, вареньенин устине коямыз. 200С писиремиз.


Об авторе damdi

housewife :)

  1. катык деген не? мен билген катык америкада жок шыгар деймин да, сол ушин баска катык болса керек. киын болмаса агылшыншасын жаза аласын ба?

    Ответить
  2. katyk degen tvorog emes pe??? men solay dep bilem endehse

    Ответить

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: