RSS лента

Струдель

қамыр үшін
— 2 ст. ұн
— 2 жұмыртқа
— 2 ас қасық құмшекер
— жарты қасық сода
— 1/4 ст. су
— 50 г сары май немесе сұйық май

қоспасы үшін:
— 2 ас қасық құмшекер
— 2 ас қасық коррица
— 400-500 г алма

1 жұмыртқа струдельдің үстіне жағу үшін қажет

барлығын араластырып, соңынан ұн қосамыз, қамыр илеп, жылы жерге жарты сағатқа қойып қоямыз. алманы ұсақтап турап, коррица, құмшекермен араластырамыз.
қамырды жұқалап жайып, үстіне біраз май жағып, дайындап қойған қоспаны қоямыз.  рулет қылып орап, үстіне жұмыертқаны жағамыз. соңынан қыздырылған пеште пісіреміз


Об авторе damdi

housewife :)

  1. сурет оте адеми шыгыпты. дами да соншалыкты жаксы болды деп сенемин

    Ответить
  2. ia sengenin durys, shynymen damdi 🙂

    Ответить
  3. Ал мен струдельді мантоваркада пісіремін! Сіздікің технология қызық екен…

    Ответить
  4. Gauhar: Galym aga demalyska shygyp ketti me? Aityp koishy bir uiding eki adamy ekeui de blogger bolgany jaksy dep.

    Ответить
  5. technosyndrom, sizdikide kyzyk eken mantovarkada… korsetsenizshi. pisirip jibersenizshi, ilip koyaik munda 🙂

    Ответить
  6. Bakha, Galym busy bolyp jur songy kezde, sabaktardan. Sondyktan bolgyda janartylmay jur. insh, very soon…

    Ответить
  7. Дәмді аруға:
    Қамыр ысамыз (егер студент болмасаң — бөтелкемен емес, оқтаумен ысқан дүрыс 🙂 ). Жаюлы қамырдың бетіне күнбағыс майын жағамыз. Туралған көкөністі (студент болсаң — жуадан басқа не болсын! 🙂 ) қамырдың бетіне біркелкі етіп салып, қара бұрыш себеміз. Сосын қамырды ораймыз да, мантоваркаға салып, 35-40 минут буда ұстаймыз.
    Жарықтық, аш-жалаңаш студенттік шақтан алып шыққан тамақ ғой, бас-аяғы сексен-жүз теңгеге барлық «ингредиенттерін» алушы едім. Кейде сағынып жасап жеп тұрам. Жалпы тамақ пісіргенді ұнатам, және Сіз сияқты тамақ пісіретіндерді қатты сыйлаймын 🙂
    Тың рецепттеріңізді асыға күтемін!

    Ответить
  8. мен сиздин сипаттаган тагамды буманан (биздин якта солаы айтады), ягни буга пискен нан деп атаймын :), бизде мантоваркада писиремиз, жане де, тек кана кокенистермен (жусаймен, фаршпен, картоппен…етс). ал струдель типтен болек «зат» :), алмамен жасалады

    Ответить
  9. aytpakshy bir kuni zhasap koreyn sizdin «Strudeldi»)

    Ответить
  10. Оян Қазақ !!!

    😉 рецепттеріңді сағындық, Гауһар!

    Ответить
  11. 🙂 rahmet, kolym bos bolmay ketti, internetke koyuga

    Ответить

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: