RSS лента

Фаршталған баклажан

Үлкенірек бір баклажан аламыз. Екіге бөліп біраз ортасын алып тастаймызда, оған біраз тұз себеміз, бұл дегеніміз, біраз баклажаннын аштылығын жояды. Енді фаршты дайындаймыз, ол үшін ұсатылған етті (фарш) аламыз, пиязды ұсақтап тураймыз, брокколиді ұсақтап тураймызда, барін араластырып, тұз, бұрыш қосамыз. 15-20 мин. кейін баклажанды суық сұда жуп, ішіне фаршты толтырып, үстіне ірімшік себеміз.


1 баклажан
100 г фарш
50 г брокколи (қоспасада болады)
тұз, бұрыш
1 пияз
150 г ірімшік

негізі фарш фантазияға байланысты, ішіне неше түрлі фарш қоюға болады.

Об авторе damdi

housewife :)

  1. Sosin dukhovkada pisiremiz be? Kansha uakit?

    Ответить
  2. men 1 sagat shamasynda pisirdim, duhovkaga karay ozgeredi pisiru uakyty.

    Ответить
  3. men kobine tuz seppey tuzdi suga koyip koyamin baklajandardi. sonda tuzdiligi birkelki boladi da prosto.

    Ответить
  4. minani jakinda jasap karaymin goy deymin. baklazhandi jaksi koremin. turikterde de osigan uksak «karniyarik» jane «imambayildi» degen tagamdar bar.

    Ответить

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: