RSS лента

Шпинат сорпасы

 

— 150 г шпинат
— 2,5-3 ст су
— 20 г сұйық май
— 50 г айран
— 1 жұмыртқа
— тұз, бұрыш

шпинатты салқын суда жуып, ұсақтап кесіп, сұйық майда біраз қуырамыз, үстінен су құйып, 10-15 мин аз отта қайнатамыз, шпинат жұмсарғанша. Жұмыртқаны қайнап жатқан сорпаның үстіне құйып, тездеп араластырамыз, оның үстінен айранды қосамыз. Тұз, бұрыш қосып, оттан түсіреміз. Ыстықтай ішкен дұрыс.

Об авторе damdi

housewife :)

  1. салем Гаухар, тамак жасап журсин ба али? или койдын ба? (joking)
    сенде бари жаксы ма?

    Ответить
  2. salem, bari jaksy. songy kunderi mumkindik bolgan jok iluge.

    Ответить
  3. Ote damdi tagam tek bir joli gana auistep korgenmin!

    Ответить

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: