RSS лента

Маринадталган бурыштар

1 кг бурыш ушин:
— 60 мл сирке суы
— 3 ас касык суйык май
— 40 г кумшекер унтагы
— 2-3 сарымсак тиси
— туз, кара ири бурыш
— жарты литр су

Суды кайнатамыз, кайнап жаткан суга сирке суын, суйык майды, кумшекер унтагын, сарымсакты усактап турап, туз, бурышты косып, 2-3мин тагы кайнатамыз. Бурыштарды калаган формаларда кесип, кайнап жаткан суга салып 5-6 мин. кайнатамыз, ягни бурыштар бираз жумсару керек. 1 литрлик банкага дайын болган бурыштарды салп, тусды суын устинен куйып, какпагын яуып, суыганша койып коямыз. Суыган кезде муздаткышка коямыz немесе, салкын жерде устаймыз.

Об авторе damdi

housewife :)

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: