RSS лента

«Зебра» торты

Аты затына уксамай калган, мен жасаган Зебра атты торт :).

— 150 г маргарин немесе сары май
— 2 ст кумшекер
— 2 ст ун
— 1 ст каймак (сметана)
— 5 жумыртка
— 1 пакет камыр улкейткиш

ишине коятын крем ушин:
— жарты банка татти сут
— 150г сары май

— 2-3 банан

устине куятын крем ушин:
— 100г чизкреm
— 0,5 кумшкер
— 2 ас касык каймак
— 100г сары май

камыр ушин арналган ингредиенттерди араластырамыз. Абден дайын болды деген кезде 2ге болип, бирине 4 ас касык какао, бирине 2 ас касык ун косамыз. Еки камырды миксерлеймиз, дайын болганда, кезек-кезек алдын-ала майланган формага куямыз. Тортымызды 200С пеште писирип алып, колдененинен екиге болемиз. Мен улкен пирогка арналган формада писиргендиктен, тортты 2ге болип, сонынан колдененинен 2ге болдим. Ар кабатка крем жагамыз, ол ушин кремди келесидей дайындап аламыз:
— жарты банка татти сутти михермен араластырып отырып, майды косамыз.
2ши кабатка банандарды турап, койып шыгамыз.

Устине куятын крем: сары майда михерлеп отырып, кумшекер косамыз, кумшекер езилди дегенде, чизкрим мен каймакты косамыз. Тортымыздын шет болигинен (боковая часть) бастап, кремди жагамыз.

ps.бисквиттин жасалуы интернеттен алынган.

Об авторе damdi

housewife :)

  1. retseptin asiga kutudemin! damdi korinedi

    Ответить
  2. ote sochniy bolip tur… jaksi koterilipti onin ustine.. keremet!

    Ответить
  3. su «kamir ulkeytkish»ine bayildim yaw. kushti audardin! okigan sayin bul ne edi dep 5 sec oilanip kalamin (smile) birak ras aytamin, jaksi audarma! congrats!

    tatti sut degenin sgushenka shigar, ia? Us’nin sgushenkasi bizdikine uksaydi ma? oylesine merak ettim.

    krem birinshi surette zavarnoye siyakti koringen edi, emes eken. Cheesecreamge alternativa bar ma?

    Ответить
  4. 🙂
    tatti sut-sgushenka
    birdey sekildi
    krem lyuboi elvirka, kakoy tebe nravitsya, ya tut, prosto ne lyublyu, kogda v kreme mnogo masla (margarina). potomu i alternativu pridumala. tak chto lyuboi tvoy lyubimyi krem.

    Ответить
  5. Гаухарка,

    Mixer-di михер деп кушти аударыпсын 🙂

    обожаю Зебру еще с детства, вот купила ингредиенты, тоже хочу испечь..

    пока!

    Ответить

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: