RSS лента

Туйме печенье

Оте жумсак,, катты татти де емес, ари джем, бираз кышкыл дам берип туратын бир дамди печеье.

— 1 жумыртка
— 100г сары май немесе маргарин
— 1 шыны ун
— коррица
— кумшекер

жумсарган майды кантпен араластырып, онын устине жумыртканын сарысын косамыз (агын болек ыдыска алып коямыз). Унды косып, камыр илеймиз. Дайын болган камырдан, жангак колеминде узиндилер болип алып, донгелектеймиз. Шариктердин устин улкен саусакпен басып, ортасына шункыр жасаймыз. Ар печеньени жумыртканын агына бир малып, птовивеньге тиземиз. Тизип болганда, коррица мен кумшекерди устинен себемиз, алдын-ала ысытылган пешке 10-15мин коямыз, Уакыт отти деген кезде, печеньелерди шыгарып, устинен тагы бир рет саусакпен басып, шункырлатамызда, устине джем коямыз. Кайта 15 мин, дайын болганша писиремиз.

Об авторе damdi

housewife :)

  1. salem

    sen kanhsa kant kostin? maymen aralastirgandagi kantti aytamin. jauabindi asiga kutemin

    Ответить
  2. slm, 1-2 as kasyk, kop kerek emes, sebebi ustine sepkende jetkilikti bolady

    Ответить
  3. Дамди болатын сиякты!Рахмееет коп-коп!

    Ответить

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

Connecting to %s

%d такие блоггеры, как: